Смарт часовник Smartis DT88 Pro, IP67, Калории, Крачки, Bluetooth, Розово злато

64.99 лв. 99.99 лв.
Код на продукта: DT88 Pro
Наличност: В наличност
Smartis DT88 PRO е водоустойчив смарт часовник, който може да Ви бъде полезен в ежедневието или при спорт. Можете да следите сърдечната си дейност през цялото денонощие, както и качеството на съня си. Получавате известия за обаждане или съобщения директно на часовника, управлявате камерата, както и музикалният плейър на вашият смартфон. Корпус и вeрижка от висококачествена неръждаема стомана.
Основни функции:
● Кардио упражнения като аеробика са чудесни за подобряване на капацитета на сърцето и белите дробове, както и за отслабване. Чрез използване на сензор за фотоплетисмография (PPG), той е в състояние да осигури показанията на сърдечната честота в реално време.
● Измервайте кръвното си налягане директно върху ръката си и бъдете в крак с физическото си състояние
● Когато спите, часовникът автоматично ще следи колко дълго и колко добре спите. Моля, настройте времето за сън от „Лична информация“. (Моля, носете лентата, когато спите, за да запишете данните си от съня)
● Поддръжка за аларма, питейна вода, заседнал, обаждания, SMS (съобщение, QQ, Wechat, Skype, Facebook, Twitter, линия, Whatsapp), напомняне против загуба. Часовникът ще ви напомня с вибрация.
● Контрол на музиката, Време, Дистанционно управление на камерата, Педометър, Вибрации, Anti lost, Изчисляване на разстоянието, Будилник.
● 8 Спортни режима (ходене, бягане, катерене, волейбол, бадминтон, колоездене, скачане на въже)
● Хронометър
Продуктът не е медицинско изделие и не може да бъде използван за медицински цели!
- Цвят: Rose Gold

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!