Мини Камера Smartis А9, Wireless, Full HD, Нощно виждане, Черен

49.00 лв.
Код на продукта: А9
Наличност: Не е в наличност
Защитете дома и близките си по интелигентен начин с Wifi Мини камера Smartis с автономна батерия. Камерата може да бъде поставена на всякъде в дома, офиса, вилата като със своите размери от 3.5см. може да бъде използвана и като скрита камера. Следете всичко през телефона си чрез мобилно приложение! Удобна, малка и практична с дълготрайна зареждаща се литиева батерия! Може да се използва и за наблюдение на бебета и деца. Може да се заснема безжично без зареждане до 3 часа или да работи на USB кабел постоянно(включен в комплекта).
Характеристики:
Супер нощно виждане. С вградени инфрачервени светодиоди! Прави отличен запис при слаба осветеност, а обхватът на нощното виждане достига до 5 метра.
Вградени IR светлини! Има отлична възможност за снимане в тъмни помещения, а обсегът в режим на нощно виждане достига до 5 метра.
Улавяне на движения и наблюдение на сигурността.След като засече движение наоколо, камерата ще изпрати съобщение до телефона ви с изображение, заснето в момента на движението.
Вградена батерия, като камерата продължава да работи, дори в режим на зареждане. Камерата може да работи автономно само на батерия до 3 часа. Винаги ще бъдете спокойни, знаейки, че можете да наблюдавате вашите любими хора или ценности на живо.
Лесна за използване.Свържете камерата с вашия телефон като свалите безплатното приложение. Камерата е готова за употреба!
Изключително малка и трудна за забелязване със система за магнитно закачване Камерата е с диаметър 3,5 см, така че може да бъде поставена във всеки ъгъл или върху всяка желязна повърхност. Тя може да бъде перфектен избор за камера за наблюдение в офиса, дома, колата и т.н.
СЪВМЕСТИМА С Android и iPhone. Изтеглете безплатното приложение и свържете лесно с вашия телефон. Работи със система Android и iPhone.
Материал: ABS
APP приложение: Android/iOS
Размери: 4.3*3.5*2.5 см
Тегло: 180 гр
Резолюция: 1920*1080P
Напрежение при зареждане: DC-5V/1A
Вградена презареждаща литиево-полимерна батерия
Цвят: черен
Комплекта съдържа:
1 x Wifi камера SENSORI 1 x USB зареждащ кабел 1 x Магнитна стойка 1 x Ръководство за употреба

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!