Смарт часовник Smartis e15 - Сив

79.99 лв. 119.99 лв.
Код на продукта: е15
Наличност: В наличност
  • Стилен смарт часовник: Смарт часовника има опростен и красив дизайн, с изцяло кръглия си дисплей и пълен сензорен 1,28-инчов цветен екран, който има резолюция 240 * 240 пиксела, прави екрана ясен и ярък. Меката силиконова каипка и лесния за използване дизайн не само ви кара да се чувствате удобно но и да сте в крак с модата.
  • Здравен мониторинг: измерване на сърдечната честота, измерване на кръвното налягане, мониторинг на съня, измерване на кислород в кръвта. Спортни записи (броене на стъпки, спортен пробег, консумация на калории, мулти-спортен режим).
  • Интелигентно напомняне: напомняне за аларма, за питейна вода, за седнало положение, за обаждане и др., Информационно натискане (SMS / QQ / WeChat / Skype, / Facebook, / Twitter, / Line / WhatsApp.)
  • Други функции: Персонализиран циферблат, следене на менструален цикъл, постоянен изключен екран, прогноза за времето, крачкомер, пробег, търсене, калории, Bluetooth, нотификации за съобщение или обаждане.
  • Супер дълъг живот на батерията и широка съвместимост: Оборудван с батерия с голям капацитет от 200 mAh и може да се използва 5-7 дни, в режим на готовност 30 дни ако е напълно зареден! (Забележка: зависи от индивидуалната употреба). Този смарт часовник може да поддържа IOS 9.0 и по-нови, Android 4.4 и по-нови.
Продуктът не е медицинско изделие и не може да бъде използван за медицински цели!
Смарт часовници
Bluetooth Да
Батерия 200 mAh
Дисплей 1,28-инчов цветен екран
Известия SMS / QQ / WeChat / Skype, / Facebook, / Twitter, / Line / WhatsApp.
Изгорени калории Да
Издръжливост 5-7 дни
Кислород в кръвта Да
Крачки Да
Кръвно налягане Да
Прогноза за времето Да
Резолюция на дисплея 240 * 240 пиксела
Сензор за сърдечен ритъм Да
Сигнал съобщение или обаждане
Съвместимост IOS 9.0 и по-нови, Android 4.4 и по-нови

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!